Inkoop Energie

Inkoop Energie

Energie contracten

Inkoop Energie Contracten

Energie Inkoop uitbesteden aan FIA maakt uw energiekosten beheersbaar en geeft inzicht in uw lopende contracten

Energie is duur en zal de komende jaren alleen maar stijgen, vooral door de overheid. Het is dus zaak om kritisch te kijken naar uw energienota. FIA helpt u daar graag bij. Zo kunt u bij ons tot wel 30 procent besparen op uw energierekening. Door elektriciteit en gas tegen de laagste tarieven in te kopen, brengen wij uw energierekening fors naar beneden. En u bepaalt zelf hoelang u uw contract vast zet. Maak gebruik van onze kennis en sluit u aan bij Facilitaire Inkoop Aalsmeer. Zo hoeft u de schommelende energieprijzen niet meer in de gaten te houden en betaalt u nooit te veel.
Facilitaire Inkoop Aalsmeer werkt samen met enkele energie inkoop collectieven. Wekelijks bekijken wij wie de beste prijzen heeft en vergelijken die continue. Door ons inkoopbeleid realiseren wij flinke besparingen waar u vervolgens direct van profiteert!

Bent u particulier? Dan kunt u ook uw energiecontract ook via onze online portal goedkoop oversluiten! Klik hier en bespaar !
Hoe werkt het? 
Voor velen is en blijft de energienota een puzzelstuk. Er wordt gebruik gemaakt van moeilijke termen, onbekende posten en ieder leverancier die ook weer anders factureert. Uw energienota kent diverse kosten; leveringstarief, energiebelastingen en toeslagen en netwerkkosten. Op basis van een vrijblijvende inventarisatie bekijken wij wat uw verbruik en kostprijs is.
Uw verbruik bieden wij aan bij onze energie partners en daarmee starten wij met de onderhandeling om voor u een zo gunstig mogelijk tarief te bieden tegen de beste contractuele voorwaarden. 
Daarna komen wij bij u terug en laten u op één A4’tje zien wat uw huidige kosten zijn en welke besparingen wij voor u kunnen realiseren. 

Wat kost dat? 
Uw winst maakt onze winst. Voor onze zakelijke klanten is onze fee slechts een klein gedeelte van de besparing van de besparing die wij voor u realiseren in het 1e jaar van het gekozen contract. En uiteraard is dit eenmalig. U zit niet vast aan een jaarlijks lidmaatschap o.i.d.
Voor onze particuliere klanten rekenen wij niets. Deze kunnen dan ook eenvoudig worden afgesloten via onze online energiecontract pagina. 
Als extra service krijgt u van ons hiervoor een stukje contract management. Een half jaar voordat uw contract afloopt nemen wij wederom contact met u op. Uw contract loopt dus niet stilzwijgend door en bekijken we dan hoe de markt is en welke energieleverancier de beste deal voor u heeft!
Share by: