Facilitaire Inkoop Aalsmeer
De bespaar specialist van de regio !
FIA is onafhankelijk en werkt met diverse aanbieders om voor u de beste deal maken!
Voor bedrijven die hun lichtplan willen vernieuwen, komt FIA graag met een LED specialist langs op locatie voor een vrijblijvende besparingsanalyse. 
Niet alleen krijgt u een offerte, wij adviseren ook m.b.t. subsidies en investeringsaftrek mogelijkheden. FIA doet zaken met enkele geselecteerde leveranciers die zich bewezen hebben en de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. 

Wilt u ook meer kwaliteit in licht en daarbij flink besparen? Neem dan nu contact op. (Ook voor particulieren) 


Onze overtuiging en beloftes


Facilitaire Inkoop Aalsmeer richt zich met name op bedrijven, verenigingen en organisaties in Aalsmeer en de omringende gemeentes: Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Nieuwkoop, Nieuwveen, Leimuiden, Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Schiphol. 

Sinds 2015 realiseren wij besparingen op facilitaire kosten en geven hierin advies. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd op energiekosten. FIA onderschrijft de doelstellingen van MVO Nederland en is dan ook trots partner. Wij kijken scherp naar de mogelijkheden om duurzaam te investeren in LED verlichting en zonnepanelen maar staren ons niet blind om mooie marketing en bullshit verhalen. 

FIA stelt het belang van de klant altijd centraal. Wij werken snel en efficiënt zonder dat dit ten koste gaat van de service. Uiteraard bepaald u altijd zelf hoe wij samenwerken. 

Uiteraard zijn referenties en een lijst met klanten beschikbaar. 
Wij kijken uit naar een lange termijn relatie met onze klanten, die wij volledig kunnen ontzorgen. 

Share by: