Energie

Inkoop Energie

Energie contracten

Inkoop Energie Contracten

Vanaf het najaar van 2017 zijn alle energie gerelateerde zaken overgegaan naar onze nieuwe naam Energie Aalsmeer. 

Energie is duur en de kosten zullen de komende jaren alleen maar stijgen, vooral door belastingen van de overheid. Het is dus zaak om kritisch te kijken naar de energienota. FIA helpt u daar graag bij. Zo kunt u bij ons tot wel 30 procent besparen op uw energierekening. Door elektriciteit en gas tegen de laagste tarieven in te kopen, brengen wij uw energierekening fors naar beneden. En u bepaalt zelf hoelang u uw contract vastzet. Maak gebruik van onze kennis en sluit u aan bij Facilitaire Inkoop Aalsmeer. Zo hoeft u de schommelende energieprijzen niet meer in de gaten te houden en betaalt u nooit te veel.
Facilitaire Inkoop Aalsmeer werkt samen met enkele energie- inkoopcollectieven. Wekelijks bekijken wij wie de beste prijzen heeft en vergelijken die continu. Door ons inkoopbeleid realiseren wij flinke besparingen waar u vervolgens direct van profiteert!

Bent u particulier? Dan kunt u ook uw energiecontract via onze onlineportal goedkoop oversluiten! Klik hier en bespaar!
Hoe werkt het? 
Voor velen is en blijft de energienota een puzzelstuk. Er staan soms moeilijke termen en onbekende posten op. Iedere leverancier factureert op een andere manier, waardoor vergelijken moeilijk is. Uw energienota kent diverse kosten; leveringstarief, energiebelastingen, toeslagen en netwerkkosten. Op basis van een vrijblijvende inventarisatie bekijken wij wat uw huidige verbruik en inkoopprijs is.
Met deze gegevens onderhandelen wij bij onze energiepartners voor u het gunstigste tarief tegen de beste contractuele voorwaarden. 
Daarna komen wij bij u terug en laten u op één A4’tje zien wat uw huidige kosten zijn en welke besparingen wij voor u kunnen realiseren. 
Voor grootzakelijke energieklanten kunnen ook besparingen realiseren in de meetdiensten!

Kosten en voordelen
Uw winst maakt onze winst. Voor onze zakelijke klanten is onze fee slechts een klein gedeelte van de besparing die wij voor u realiseren in het 1e jaar van het gekozen contract. En uiteraard is dit eenmalig. U zit niet vast aan een jaarlijks lidmaatschap o.i.d.
Voor particuliere klanten rekenen wij niets. Zij kunnen contracten dan ook eenvoudig afsluiten via onze online energiecontract pagina. 
Als extra service verzorgen wij voor u het contractmanagement. Een half jaar voordat uw contract afloopt nemen wij wederom contact met u op. Uw contract loopt dus niet stilzwijgend door en we bekijken dan hoe de markt is en welke energieleverancier de beste deal voor u heeft!
Share by: